1 an de tine, minune blândă și veselă cu ochi albaștri 💝

12.09.2021

Dormi lipit de mine ca nu cumva să fug din visul tău…
Piciorușul tău drept se încolăcește din când în când pe piciorul meu doar pentru ca în câteva minute să te arunci spre tati…
Mânuțele tale mă cercetează într-o liniște pe care doar noi doi o cunoaștem…
Chipul tău senin e binecuvântare…

Un an de tine, minune blândă și veselă cu ochi albaștri.


Cel mai frumos an pe care l-am trăit până acum. Cel mai plin. Cel mai colorat. Cel mai încărcat cu felurite trăiri și sentimente. Să te vedem crescând, evoluând, dezvoltându-te și știind că noi te ajutăm să înveți să “zbori”… toate înseamnă mai mult decât împlinire. Nu cred că există cuvântul care să cuprindă tot ce simțim pentru tine, tot ce ești tu pentru noi, tot ce suntem noi alături de tine.
Să fim părinții tăi este cu adevărat o binecuvântare și nu există zi în care să nu-i mulțumim lui Dumnezeu pentru că ni te-a dăruit, iar ție pentru că ne-ai ales drept părinți, parteneri în creștere, suflete călăuzitoare. Bine, și măscărici, clovni și parteneri de joacă.

Cineva spunea că atunci când devii părinte, zilele devin mai lungi, iar anii mult prea scurți… Și chiar așa este. Nu știm când a trecut un an. Nu știm când te-ai transformat într-un băiețel care înțelege absolut tot ce vorbim cu el, care zburdă prin casă cât e ziua de lungă, care inventează jocuri spre amuzamentul nostru, care se chinuie să lege cuvințele pentru a se face înțeles, care își alege oamenii cărora să le zâmbească…

Parcă mai ieri te rugam să mai stai în pântecul meu încă o zi și încă o zi. Acum te rog să mai rămâi puțin mic, iar râsul tău în hohote să cutremure casa în fiecare zi 💝.

Lumea ta e atât de frumoasă și de perfectă, minune mică. Iar tu ești mai mult decât am visat, decât am sperat și decât, poate, meritam. Ești atât de frumos, inteligent, bun, blând, curajos și ambițios. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să rămâi așa, iar nimic niciodată să nu știrbească din bucuria cu care trăiești fiecare zi.

Te iubim cum nu știam că ființa umană este în stare să o facă!

Ești iubire!
Ești bucurie pură!
Ești sens!
Ești culoare!
Ești inimă, minune!

Mami & tati

Pentru pozele minunate, mulțumim din suflet Ghemotoc Foto Studio – Adina Barbu Fotograf 💝

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *