Cum am marcat aniversarea de 1 an?!

Totul, dar absolut totul ce am făcut în ultimul an a fost oarecum “dictat” de bebe, de cum l-am simțit, de cum îl știm, dar și de cum am simțit noi că ar fi bine. Așa că nici aniversarea de 1 an nu putea fi altfel :). 

Nu judec alegerile altor părinți, însă, noi nu am găsit o explicație logică pentru a motiva o petrecere cu fast pentru a marca trecerea lui Ericuț de la stadiul de bebeluș la cel de todler/copil mic. Consider că o petrecere în acest moment în care el abia înțelege câte ceva din tot ce se întâmplă în jurul lui, este fix pentru părinți, pentru noi, și nu pentru el. 

Ori, noi chiar am vrut ca această zi să fie doar pentru și despre el așa cum a fost și ultimul an. 

Am ales să fim doar noi trei (bine, și cele două surioare blănoase) exact ca pe parcursul întregului an. Nu am dorit să îi dăm motive suplimentare de stres, de oboseală nefondată, de tristețe :). Și se pare că ne-a ieșit. 

Așa că de ziua lui, am ieșit în parc (de două ori) unde am mâncat o gustărică, am făcut poze, ne-am bucurat de natură, de cățeii dați spre adopție în parcul IOR, de porumbei, apoi am revenit acasă unde joaca împreună a continuat până seara. 

Înainte de marea zi, am ținut totuși să rămânem și cu câteva amintiri palpabile: 

  • o ședință foto ca să aibă Ericuț și poze calitative, nu doar pe cele făcute de mă-sa :))); 
  • pașaport. Yeeey!!! Să se mai calmeze un pic nebunia Covid-istă, să ne simțim în siguranță and we’re going to travel the world, baby 🥳🥳🥳;
  • un tablou superb, personalizat de echipa de la ArtCover (o ilustrație cu dimensiunea exactă pe care bebe o avea la naștere + harta stelelor și locșorul lor pe cer în ceasul nașterii pruncului); 
  • am printat (finally!!!) aproape 600 de poze din primul nostru an împreună. Știu, sunt multe, da’ cine se îndură să șteargă vreuna din telefon sau să riște să se bușească tehnologia și să le piardă. 

Bineînțeles, a primit și jucărioare de la noi, de la bunici, de la nașii lui, dar, a dăruit și el (Firicica e câștigătoarea primului lui pup 🤦‍♀️). 

Da, cam asta este pe scurt ce am făcut noi pentru aniversarea de 1 an a lui bebe Ericuț și așa ne propunem să fim și in continuarea: keep it simple, keep it fun, stick together and love forever. 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *