2 ani de senin, iubire nemărginită și copilărie magică  

La mulți ani, copil minune! La mulți ani, cel mai blând, bun și frumos suflețel din câte mi-a fost dat să cunosc! La mulți ani, băiețel poznaș și plin de glumițe pe care le știm doar noi! 

Te iubesc atât de mult… încât până și infinitul înseamnă prea puțin pe lângă iubirea pe care o simt pentru tine! 

Te iubesc cum nu știam că o pot face! De fapt, cunoșteam iubirea, mă hrănea zilnic, dar nu la o așa intensitate. 

Tu ești miracol! Ești iubire! Ești bunătate! Ești seninul! Ești viața însăși! 

Tu, copilul meu, ești darul suprem ce mi s-a dăruit și știu sigur că nu-mi ajunge o viață pentru a-ți arăta întreaga recunoștință că m-ai ales să-ți fiu mamă. 

2 ani. Atât de frumoși. Atât de plini de întâmplări bune, de creștere, de învățare, de zâmbete și râsete în hohote. 

2 ani. Au trecut atât de repede încât zile la rând am rugat timpul să fie mai îngăduitor cu noi. Dar nu, timpul are o cu totul altă dimensiune de când ești cu noi. Zboară, zboară nemilos în timp ce sufletele noastre sorb însetate fiecare secundă împreună. 

Pui mic, atât de mic și totuși mare 🥹, tu ești copilul care nu poate fi crescut conform vreunei cărți. Tu ne înveți zilnic cum vrei să fii crescut și cum îți este bine să fii crescut. Singura noastră datorie este să avem mințile și sufletele deschise spre a te urma. Iar tu nu vrei decât iubire. Pentru că tu însuți ești iubire. 

Să ne fim, suflete! Să ne fim întotdeauna la fel de fericiți și împliniți precum acum! 💝 

Iar eu promit că voi fi mereu susținătorul tău cel mai mare indiferent unde te va purta viața, ce meserie vei avea, ce orientare (de orice fel). Voi fi acolo cu brațele așteptânde, cu rugăciunile în gând și sufletul iubindu-te neîncetat. 

Ești iubire! 

Ești senin! 

Ești bucurie! 

Iubire, 

Mama & tata 

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *